Glaswerk

Glaszetten is bij mij een volwaardige discipline. Of u nu op zoek bent naar enkele beglazing voor bijvoorbeeld een schuurdeurtje. Veiligheidsglas om persoonlijk letsel in en rondom huis te voorkomen. Of op maat geleverd HR++ (hoogrendement) glas voor een compleet woonhuis of bedrijfspand. Alle soorten en maten glas zijn door mij leverbaar. Van enkelglas, isolatieglas, gelaagd glas, brandwerend glas, gehard glas, gezandstraald glas tot glas in lood en nog veel meer.

Met het oog op energiebesparing en verdere verbetering van het wooncomfort wilt u een goed advies betreffende de juiste glassoort voor uw woonobject? Geen probleem! Ik geef u graag advies over vrijwel alle glassoorten.

Het leveren, verwijderen en plaatsen van verschillende soorten glas behoren dus allemaal tot mijn vakgebied. In een persoonlijk gesprek kunt u altijd uw wensen met mij bespreken. Tevens verzorg ik glasbewerkingen zoals slijpen, facetranden en stralen. Ook bestaat er de mogelijkheid tot het leveren en monteren van ventilatieroosters en/ of geluidsarme suskasten

Het plaatsen van alle soorten beglazingen is bij mij in goede handen. Niet alleen de kwaliteit van het glas is belangrijk, de plaatsing met gebruikmaking van de juiste materialen misschien nog meer. Het gebruik van goede glaslatten en beglazingskit verlengen de levensduur van de ’isolerende’ beglazing inclusief het schilderwerk. Uiteraard wordt het glas geplaatst volgens de geldende normering NPR 3577.