Wandafwerking

De mogelijkheden met betrekking tot de diverse soorten wandbekledingen zijn zeer breed. Het aanbrengen van bijvoorbeeld behang, vinyl, structuurvlies, glasweefsel, als ook (structuur) muurverven, spuitwerk (latex muurverven) worden vakkundig door mij uitgevoerd.

Behangen is een van de meest toegepaste vormen van wandafwerking. En niet zonder reden: Behang schept de mogelijkheid om snel een bepaalde stijl te creëren.

Om u van behangadvies te voorzien heb ik een aantal boeken met exclusieve merken :
Shand Kydd, Thibaut, Raymond Waites Design Inc, Ralph Lauren, Anna French, Katzenbach & Warren, Albert van Luit & Company, Sanitas en vele andere. Daarnaast kunt u natuurlijk ook terecht voor de gangbare merken zoals Eijffinger, Esprit, Lars Contzen, Voca, Estahome, AS Creations en meer. Tevens voorzie ik wanden van structuurvlies waarna ze in iedere gewenste kleur kunnen worden afgewerkt. Deze structuurvliezen zijn van AS Creations en Intervos.

Gaat u voor strak en effen design? Kies dan voor muurverf. De muurverf kan ik aanbrengen met kwast en roller of met een airless spuit. Voordeel van de airless spuit is dat u een superstrak resultaat krijgt, zonder kwast en/ of rollerstructuur. Per opdracht bekijk ik de uitvoerbaarheid van het project!
Indien wanden scheuren en/of barsten vertonen is mijn advies is om de glad gestukadoorde muren eerst te beplakken met structuurloos glasvezelbehang, oftewel 'scan'.
Hiermee beschermt u de stuclaag tegen beschadigingen en het geeft een minder harde uitstraling. Daarna kunnen ze met muurverf in elke gewenste kleur worden geschilderd.

Kortom, met mijn advies, gebaseerd op uw smaak en mijn ervaring, vindt u altijd de juiste wandafwerking.