Schilderwerken

Het Nederlandse klimaat stelt het schilderwerk vaak zwaar op de proef.
Daarom: hoe beter de kwaliteit van de voorbewerking, hoe langer de verflaag optimaal beschermt. En juist in deze fase van het schilderwerk onderscheidt een vakkundig schilder zich door kennis en maatwerk.
Door mijn expertise op het gebied van schilderwerk ben ik in staat uw woning c.q. pand te voorzien van de 'verfjas' die het nodig heeft. In een kleur die u wenst en die bij de sfeer van de woning en de omgeving past. Ik werk met professionele producten waarmee ik kan garanderen dat u lang plezier heeft van uw schilderwerk.
Samen met een verfadvies en een voor u gecalculeerde offerte hoop ik voor u de keuze te vergemakkelijken, waarna ik professioneel met zorg en naar uw tevredenheid de opdracht zal uitvoeren.
Van nieuwbouw tot onderhoud. Van particulier tot bedrijf! Het maken van een kleurenplan, het geven van advies voor al uw binnen en buiten schilderwerk . Eventueel aangevuld met een meerjarenplan voor zorgeloos onderhoud. Laat u verrassen door een uitgebreide en concurrerende offerte. Ik lever maatwerk voor elke opdracht, groot of klein.